18 mars 2011

Mini-vimplar!

Flagga för att det är fredag, för att det är vår eller gör det bara allmänt tjusigt med vimplar helt enkelt!
L. kom med en förfrågan om minivimplar att hänga på barnvagnen. Bra idé tänkte vi och knåpade ihop ett gäng för att se hur det blev. De blev som pricken över i allihopa..

Vimplar i olika gröna mönstrade tyger..
En "vimpel" har fått formen av ett hjärta!


 
Nu använder inte Ludvig liggdelen till vagnen längre, men jag hängde vimplarna på den provisoriskt så ni kan få en uppfattning om hur stora de är..Vimplarna hänger numera fint över Ludvigs säng..Över sängen hänger även det här hjärtat i plåt, köpt på Balders Hage här i Göteborg..Clownen är Ludvigs favorit som han fått av Darlingen & mej, den fina kaninen är en dopgåva. Båda gossedjuren är av märket Maileg.På sängen ligger en liten gråbeige filt med vita moln från Färg & Form, Sweden och sängkläderna är från Hemtex..
Den vita stickade tröjan som hänger på en galge över sängen har Ludvigs farmor stickat, hon har även stickat den fina tillhörande mössan!
Ludvig i finaste tröjan och mössan! :)Vimplarna kan fås i valfria färger, tyger och storlekar. De minsta vimplarna kostar från 25 kr/st. Vi har också ett litet urval av snören och band som vimplarna kan hängas på!

Beställningarna trillar in i snabb takt så det finns alltid nåt att göra, himla kul att vi bl.a. får förtroendet att sy vackra gardiner till era hem, fina kläder till barnen och presenter till olika festligheter! Morsan spenderar sin fredag med att klippa till byxor, sy kuddfodral och gardiner.  Jag ska bege mej ut på tyg- och knappjakt till två kuddfodral.

Ha en riktigt bra dag, kram från  Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar