1 augusti 2010

Ljuvliga hissgardiner..

De här hissgardinerna är verkligen en av Morsan & jag´s  favoriter! Hissgardin i linne med spets och rosetter i romantisk stil. Ljuvliga!

Just den här gardinen hänger i Clarabutiken i Årjäng och vi har fått in många beställningar på liknande gardiner i olika bredd och längder. Darlingen å jag har tänkt ha en sån här i sovrummet med matchande överkast och kuddar.. Kommer bli perfekt! :)

Gardinen är sydd i linnetyg som bara blir finare med åren, den övre delen är sydd som en kappa medan den nedre delen kan rullas upp till önskad längd. Gardinen ger också fint ljusgenomsläpp. Ja, en riktig favorit helt enkelt!

Vacker spets ger en gammeldags känsla. Både tyg och spets kan fås i olika färger och typer..
Band med rosett så att gardinen kan knytas upp i önskad längd.


Gardinen rullas upp till valfri längd..I fönstret har vi matchat gardinen med blomkrukor till pelargonerna i samma stil..
En blomkruka i linnetyg med rutig kant..


..å en med randig kant!Hissgardiner i detta utförande kostar från 550 kr och kan fås i flera olika linnefärger eller andra typer av tyger med olika spetsar. I priset ingår inte rundstav i trä och krokar som behövs för att fästa gardinen i fönstret, detta p.g.a. att det är krångligt att leverera dem med rundstaven monterad!
Rundstav och krokar fixar ni enkelt själva, till en billig penning, hos närmaste brägård. Brägårn erbjuder färdigsågad rundstav som ni enkelt monterar på hissgardinen! Mått på rundstav får ni av oss!

Imorgon har Morsan & jag inbokat ett homeparty i Arvika hos Viktoria. Ska bli jättetrevligt, ser vi fram emot! Är du intresserad av att ha ett eget homeparty är du välkommen att höra av dej via mail eller telefon.
Dock blir det inga fler homepartyn innan oktober/november eftersom Morsan börjar jobba på sitt "vanliga" jobb igen och jag har en kommande bebis på schemat.. ;)

Tack för den här veckan, ha det gott alla!
Kram från Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar