28 oktober 2010

Varma goa vetetofflor!

Det här är grejer det! Vetevärmare för fötterna, å herregud va gött!
Ja, nu börjar det verkligen bli surt å kallt ute, å många är vi som från oktober till april är konstant kalla om tårna. Tårna liksom "dör" över vintern.. Eller som Skalle-Per i Ronja Rövardotter så bra beskriver det.. "Jag fryser så att blodet isar sej i mej.." eller nåt i den stilen.
Men det problemet löser Morsan & jag åt er med de här supergoa supervarma vetvärmarna till fötterna. Som en värmande toffla som passar perfekt om man är frusen när man ska sova eller sitta i soffan framför tv:n.

Många äldre med dålig blodcirkulation kan ha stor nytta av de här vetevärmarna, de blir liksom inte riktigt varma även om de har tjocka sockar på sej.

Vetevärmare för fötterna, vetetofflor, från Morsan & jag!


Fack på undersidan håller vetekornen på plats och fördelar på så vis värmen jämnt.

I med fötterna! :)


Vetetofflorna fås i valfritt linnetyg å i önskad storlek. Vetetofflorna värms precis som Morsan & jag`s andra vetepåsar i mikrovågsugnen på full effekt i 2-4 minuter. Ställ in ett glas med lite vatten ihop med vetetofflorna i microvågsugnen för att undvika att vetekornen rostas eller bränns!

Observera att vetetofflorna inte är gjorda för att gå i!

Se där! Vetetofflorna är en perfekt julklapp till alla fryslortar, gammal som ung!

I nästa inlägg visar Morsan & jag ett "hemma hos.." igen. Alltid kul å visa beställningsarbeten när grejerna kommit på sin rätta plats! Så imorn blir det gardiner och kuddar, å de finns hemma hos mej (Lisa) och min familj! Inte missa! :)

Ta vara på dagen! Kram från Morsan & jag!

2 kommentarer:

 1. Hej, jag undrar vad ni tar för ett par vetetofflor?

  Vänliga hälsningar
  Josefin

  SvaraRadera
 2. Hej Josefin!
  Förlåt å ursäkta men har helt missat ditt inlägg och din fråga! Tofflorna kostar 400 kr, supersköna!

  Kram från oss!

  SvaraRadera