24 oktober 2010

När det lider mot jul..

Närå, det är inte jul riktigt än. Men om exakt två månader idag är det faktiskt det. :)

Morsan & jag  har massa fina grejer som passar att ge bort i julklapp, å det är så klart till stor fördel för både er och oss om ni är ute i god tid med era beställningar. Vi syr även fina grejer som passar att ha framme när man pyntar till jul, bl.a. förvaringsbunkar att servera julens alla karameller i. Mums!

Morsan & jag har sytt en hel del finkläder till barn, inför dop, födelsedagsfester och fotograferingar. Alltid kul att ha något fint som ingen annan har! Måttbeställt och sytt efter just era önskemål.

Söta lilla A. har varit och fotograferat sej på Marias fotoateljé, å så här tjusig va hon i sina klänningar från Morsan & jag!

A. i klänning med liv upptill i mörklila smalspårig manchester och ett cremefärgat bomullstyg med små lila blommor på nedtill..


















Singoallaklänning i småblommigt bomullstyg och detaljer i grönt..



















..å sist men inte minst denna madickenklänning i ljust jeanstyg med blå och vit randiga detaljer!


















Fin tjej, fina klänningar å jättefina fotografier! :)

Tusen tack till A. med familj för att vi fick visa bilderna å tusen tack till Maria på Marias fotoateljé som skickade dem till oss! Marias hemsida finner ni här och hon har även en egen sida på Facebook som ni kan kika på här. (Kan endast ses av de som är medlemmar på Facebook). Här finner ni bl.a. fler bilder på lilla A.

Morsan & jag  har köpt in massa fina tyger så nu är lagret (över)fullt i vanlig ordning! Sååå mycke fina tyger att sy kläder och grejer av.

Ha det gott alla! Kram från Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar