9 maj 2011

Sommarvärme & vårrus!

Morgon i Göteborg och redan 18 grader i skuggan. Sommaren verka komma tidigt i år och vem vet kanske juni blir kallare så bäst att passa på att va ute så mycke så möjligt å njuta!

Med solen och värmen kommer definitivt begäret efter att få grilla! Få saker smaker så gott som grillat kött och grillade grönsaker med hemgjord potatissallad, lite olika get- och fetaoströror, aioli m.m., m.m...

Morsan & jag syr grytlappar/grillvantar i färger och mönster efter önskemål, de passar alldeles utmärkt vid grillen. Här kommer några favoriter i repris!

Hjärtformade grytlappar i prickiga och rutiga tyger..



















Röda grytlappar med prickar på och rutig insida..












Ögla att hänga upp grytlapparna i!













Grytlapparna är även en utmärkt "gå-bort-present", istället för en blomma.. Fler grytlappar/grillvantar kan ni se under fliken Grytlapparna i högermarginalen här i bloggen.

Ikväll blir det vårrus för svärmorsan & jag. Vårruset är en springtävling som äger rum i flera städer i Sverige under maj månad. Ikväll är det dags här i Göteborg, i Slottsskogen. Banan är 5 km lång, ca 20 000 tjejer deltar och vi siktar självklart på varsin pallplats.. (He he he..) Håll tummarna för oss!

Stor kram från Morsan & jag!

2 kommentarer:

  1. Var i Årjäng och sprang in en snabbis i Clara-butiken under helgen. Tyvärr hade de redan stängt kassan så vi kunde inte handla något, vi kom in några minuter efter 15, men blev insläppta så vi kunde kolla på alla fina kläder ni sytt! Sååå mycket fint!
    Jag får göra mig ytterligare en tur dit och köpa något fint plagg i sommar!

    Ha en riktigt skön måndag, kram Maria

    SvaraRadera
  2. Ååå va glada vi blir för berömmet! Tack så mycket å välkommen åter! Självklart skickar vi produkter med posten om du inte har vägarna förbi butiken!
    Kram från oss!

    SvaraRadera