5 juli 2010

Ett fång (t)rosor!

Å nu är jag så där tråkig i rubriken igen.. Men nu är det faktiskt så att Morsan & jag har sytt upp ett helt fång med trosor, eller mammelucker som de nog heter..
Våra mamelucker är riktigt tjusiga tjej-kortisar som kan användas till body, linne, topp eller klänning! Supersöta, rymliga, sköna i rutigt bäck å bölja-tyg med brodyr runt låren.. Perfekt sommarplagg till de allra minsta!

Mameluckerna kan fås i en mängd olika tyger och färger.. Vi har även sytt helvita i bomull med brodyr i rumpan, så kallade ankstjärtsbyxor. Valet är ditt!

Morsan & jag visar upp ett litet urval av de rutiga mameluckerna här, dagens bilder är lite orättvisa i färgen, alltså snyggare i verkligheten! Så vill du kika eller känna är det bara att komma förbi hemma hos oss eller butiken i det röda huset på Claras torg som öppnar den 10:e juli.. Mameluckerna kostar 150 kr.

Ett fång med trosor som sagt..













Röda rutor (fram)..













Äppelgröna rutor (bak)..













Rosa rutor (fram)..













Resår och Morsan & jag märke bak i midjan..



Blå rutor (fram)..













Brodyr och liten resår i bensluten..













De här mameluckerna går även att sy i en killigare kortis-variant, t.ex. i linne eller jeanstyg och utan brodyr i bensluten..

Å för å knyta an till den lite tråkiga, men mycket fyndiga, rubriken kommer här en bild på ett fång riktigt tjusiga rosor jag fick av kärleken häromdagen. Å va glad man blir! :)













Just nu håller Morsan på å klippa till grytlappar, eller låt oss kalla dem grillvantar, så här års. Hjärtformade, färgglada grillvantar som vi fått beställning på. De blev så snygga så Morsan klippte till fler när hon ändå va igång!

Jag syr härliga sommarbyxor till bebis och ska börja sy på våra gardinlängder i linne till nya vardagsrummet. De kommer förhoppningsvis bli sååå snygga!

Kram på Er!

2 kommentarer:

  1. Nea (och hennes mamma med förstås ;-)) älskar kortisarna. Mjuka, sköna men framförallt; så galet söta!

    Ser fram mot att kolla lite sortiment när ni slår upp portarna :-)

    SvaraRadera
  2. Ja men å va kul att ni gillar dem! "Galet söta" är en alldeles utomordentligt bra beskrivning tycker vi också! :)

    Ni är hjärtligt välkomna till Clarornas butik när vi slår upp portarna på lördag!
    Kram från oss!

    SvaraRadera