4 juli 2010

Linnetyger, ränder å rutor, spetsar, broderier å brodyr..

Många efterfrågar produkter sydda i linne eller linne-liknande tyger, och Morsan & jag har ju massa fina linnetyger eftersom vi syr alla våra vetepåsar i det!
Linne tillsammans med andra tyger eller spetsar och brodyrer och/eller broderier kan bli de mest fanatstiska skapelser.. Inte bara madickenklänningar eller shorts utan vi får även till tjusiga gardiner, necessärer, kuddfodral, brödfat och förvaringsbunkar.. Så eftersom många vill ha just dessa produkter så har vi sytt upp ett litet lager som kommer finnas i Clarornas sommarbutik och café..

Idag visar vi en otroligt söt necessär i linnebeige bomull med vita prickar, fodertyger är randigt i samma färger.. Enkel och söt, vill ha den själv!!!










































Morsan & jag loggan är med! :)













Necessären har kardborreband så att den lätt kan öppnas och förslutas!































Ränder i sidan!


















Ögla i sidan så att necessären kan hängas upp!


















Vi har flera liknande necessärer i liknande tyger och varierande storlekar.. Så det kommer mera här i bloggen! :)













Morsan & jag har tidigare skrivit om bl.a. både väskor och mammakläder som vi tänkt sy.. Å vi har definitivt tänkt sy det, bara att vi inte hunnit med än! Vi går som sagt för högtryck just nu och då får nya projekt stå tillbaka tills vi får tid över.. Vi har mönster på både fina väskor till vuxen och barn och på klänningar och tunikor som passar blivande mammor med putiga magar. Vi har även klippt till gardinlängder i linne med spetsdetaljer och grytlappar i söta tyger.. Så häng kvar, de kommer att dyka upp här senare! :)












Ha en sköön söndag nu, kram från Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar