27 juli 2011

Snuttis!

Snuttefilt, snuttis, gosefilt, snuttetrasa.. Kärt barn har många namn! Å snuttefiltarna brukar bli en kär ägodel som skänker tröst och trygghet till de små! En snuttefilt är en bra "välkommen till världen-present", för snuttefilten är såpass stor att den funkar både som snuttis å som tunn filt när det är dags att sova! Ett tips är att mamma eller pappa lägger snuttisen under tröjan en liten stund så doftar den "trygghet" för den lilla bebisen sen.. :)

Här kommer M.´s ena nya snuttefilt, mamma A. har nämligen beställt tre stycken! Först ut är den här i mönstrat, lila bomullstyg med gröna detaljer. Mått ca, 60 x 40 cm.



Detaljer, i form av två öglor, i ena hörnet. Perfekta att hänga upp snuttefilten i på barnvagnen, i barnrummet, eller på kroken på dagis! Öglorna är såklart även goa att "pilla på"!


Snuttefiltarna sys i valfria tyger med enkla bokstäver, hela namn eller valfria symboler på och är 40 x 60 cm, men kan självklart fås i andra mått om så önskas! Pris: från 125 kr! Gosigos på Er! :)

Idag onsdag finns Morsan & jag i Clarabutiken i Årjäng mellan klockan 11.00 och 16.00. Vackra ting från lokala hantverkare å go fika! Varmt välkomna!
Ha en fin onsdag önskar vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar