23 april 2010

Släpp ungarna loss det är vår!

Å va det är härligt när det blir ljusare dagar, snön försvinner och tussilago och vitsippor tittar fram på marken. Nu vet man att våren äntligen är på gång, härliga vårkänslor kommer smygande och ungarna får spring i benen!
Men även om vinterjackorna åker in i garderoben och cyklarna plockas fram ur garaget är det ju inte riktigt så varmt som man önskar. Inte än iallafall! Vårkvällarna är ofta kyliga och en tunnare mössa är på sin plats.
Den här snygga knut-mössan har Alice precis fått och hon gillar den som bara den! Det kan bero på att hon valt tyg och modell alldeles själv. Hon har allt välldans bra smak den där Alice.. :)

Knut-mössan är sydd i tunt, skönt, stretchigt trikåtyg.














Knut-mössan kan användas nedvikt om det blåser kallt..














..och uppvikt när det är mildare..














Bra modell som håller länge. Vi syr även knut-mössor med en knut och mössor utan knut om man föredrar det.. Vi har såklart flera tyger att välja mellan..

Morsan & jag syr ju bara ett exemplar av varje grej, men med mössorna gäller det samma som för dreglisar och haklappar.. Å då är det ju så att köpa in tyg till en enda mössa blir välldans dyrt, så därför syr vi flera av varje men försöker att variera oss så gott det går.. Kanske en bokstav, ett hjärta eller knappar på mössan eller en annan modell om man vill ha samma tyg som ovan..

Kom med förslag eller så hjälper vi er!

Tusen tusen tack till M-L och Alice för fina bilder!

Gå nu ut å möt våren! Kram från Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar