16 april 2010

Förslag på den? Någon..?

Först vill Morsan & jag börja med att än en gång säga tack till alla som mailar, sms:ar, klappar oss på axeln å inspirerar oss.. Å tack till alla vänner, kamrater, kunder å idèsprutor.. Vad vore väl Morsan & jag utan Er?

Det här blogginlägget vänder sej främst till idèsprutorna och inspiratörerna (heter det så?), vi behöver tips och förslag. Våra vetepåsar i diverse modeller har sålt väldigt bra och verkar uppskattade! Senast idag fick jag ett sms om en liten tjej som fått "en ny bästa kompis" i form av en vetepåse från Morsan & jag.. Sånt gör en så himla glad! :)

Alice med sin varma goa vetepåse. Mamma M-L hälsar att den används flitigt i tv-soffan och när det är dags att sova på kvällen..














Redan när vi började sy vetepåsarna pratade vi om att göra en barnvänlig variant i form av ett gosedjur, en figur ett (snällt) monster eller en leksak.. Förslagen va många men vi fick inte till nån riktigt "superduper-modell". Vetepåsen bör ju va ganska platt och någorlunda lång eller rund för att fylla sin funktion.

Så nu, ni som sitter på ideèr, skicka ett mail eller skriv en kommentar här under så att vi kan börja provsy olika varianter! Är det just din modell som vi faller för, får du en vetepåse som tack för hjälpen! :)

Vi har också fått beställning på vetepåsar som har formen av en halvmåne. Väldigt bekväma att lägga mellan nacken och kudden i sängen om man har stel eller smärtande nacke. De är redan  slutsålda, men vi lägger ut en bild så fort vi har sytt fler. Käcka grejjer!

Å till sist så vill Morsan & jag meddela att vi ska ställa ut ett litet urval av våra grejer i en monter på Westra Wermlands Sparbank (Swedbank) i Årjäng. Så dit kan man gå å kika om man vill ta sej en närmare titt på våra alster.. Men som ni förhoppningsvis redan vet vid det här laget, så är ni även alltid välkomna att höra av er och komma hem til oss och kika på produkter, tyger och mönster..

Kram å trevlig helg allihopa!

2 kommentarer:

  1. Elisabeth Olsson17 april 2010 kl. 23:17

    Hej!!!
    Vilken supertrevlig sida ni här.
    Ett litet tips från mej till en vetekudde är en "platt" groda. Med utsträckta ben som kan värmas och ev vikas där man vill ha det extra mysigt varmt.
    Ha det gott
    Elisabeth

    SvaraRadera
  2. Hej Elisabeth!
    Va kul att du gillar bloggen, tack för det! :)
    En platt groda är ett väldigt bra förslag, vi ska skissa på ditt och de andra förslagen så får vi se vad det blir.. Tack för bidraget!
    Kram Morsan & jag

    SvaraRadera