25 november 2011

Liten kompott..

Många som gör beställningar hos oss har hittat nåt de gillar i bloggen och spinner vidare på just den modellen, det tyget eller mönstret!
Så här kommer ett kollage av bilder på barnbyxor som vi sytt de senaste åren! Varsågod å inspireras, plocka och välj fritt det ni gillar bäst så syr vi syr Morsan & jag upp kläder efter Era önskemål!

Jeans till de allra minsta, mjuka å sköna med bred mudd..


Jeans med bakficka med ett H. som i Hugo!
Mjukisar till nyfödd..


Jeans med matchande mössa!Å jeans med en bil på rumpan..Mörka jeans med matchande tunika..Å manchesterbyxa med pricken över i på rumpan!
Blå manchesterbyxa med randiga detaljer.. Å gråvitrandiga mjukisar med röd mudd till pytteliten..
Jeans med stort T, som i Tim!Å byxor som tillhör Eliah..Fleecebyxor som passar bra under överdragsbyxorna eller inomhus om man är lite frusen..

 Jeans med ballong..Å mjuka byxor i velour..Jeans i retrostil..
Å ännu ett par med en stjärna på!Glada C. i sina jeans från Morsan & jag!Polkagrisrandiga!
Å mörka jeans med vita sömmar och bakficka!
Ljusblå fleece med randiga muddar..Rosa fleece med prickiga muddar!Blommiga manchesterbyxor med mudd i grönt eller rosa!Prickig fleece!Linnea i jeans med matchande skor!Mörkgrå manchesterbyxor med stor röd stjärna!Kostymbyxor i svart linnetyg med randiga detaljer i uppvik..Rosa mysbyxor med randigt hjärta på,å så här fina är de på lilla J! Svarta manchesterbyxor med vita prickar och randiga muddar samt ett rosa N! Matchande randig mössa och rosa blomma!Kostymbyxor i grågrönt linnetyg med randiga detaljer!Stiligt med bakficka!Randiga mjukisar med röda sömmar!

Mer prickig manchester!Alves bruna manchesterbyxor!

Smalspårig manchester, ett par byxor i mörkgrått och ett par rosa.. Båda med blommiga detaljer..

.. i midja..

..och benslut!


Ljusblå byxor med vita valar och röda muddar.. ..finns också till nyfödd med bruna detaljer!
Leos ljusblårutiga byxor med vita muddar och namnet i rödrutigt!

Retromjukisar i knallgul velour med mönstrade muddar i lila och vitt!Mörkblå velour med muddar i mönstrat grönt och vitt! 

Svarta mjukisar med döskallemuddar! Å gröna manchesterbycor med mönstrade detaljer i midja och benslut!Rosa mysbyxor i velour med små blommiga hjärtan på baken.. ..å Neas grå manchesterbyxor med rosa och blommiga detaljer!Fridas röda byxor!Å ett par jeans med rosa detaljer till Nora!Blommiga hjärtan på lila byxor är tjusigt!Ljusblå manchesterbyxor med chokladbruna muddar och en mönstrad elefant på!Sveas små rosa bomullsbyxor....med en blomma på höften!

Filips fina byxor å..Åsså Dorrans fina byxor såklart!Jisses vad mycke vi har sytt de senaste åren! Välkomna att höra av Er så syr vi mer!
Trevlig helg, önskar Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar