16 augusti 2011

Sommarens sista..

..dag är absolut inte kommen! Det finns ju faktisk år då man tagit sej ett dopp i det blå ända in i september! Så än ger vi inte upp sommaren för i år..

Men idag visar vi ändå sommarens sista solhattar, resten visar vi till våren! B. & J har varsin solhatt som är snarlika, men med olika blommor samt att den större solhatten som tillhör B. är sydd med ett bredare brätte.

B´s solhatt i jeanstyg med röd och vitrutigt foder. Som sagt, sydd med lite större brätte än våra vanliga solhattar, så den mer liknar en slokhatt!













 Påsydd blomma i rött, rosa och vitt..













 

Båda hattarna är vändbara och kan användas med den rutiga sidan ut! :)













Resår i nacken!














Ljuvliga sommarflickor i sina fina hattar!
















Tusen tack till mamma M. för fina strandbilder.. :)

De här tjusiga solhattarna har kommit väl till pass den här sommaren och tack vare att det är resår i nacken så passar de förhoppningsvis bra även nästa sommar!

Ludvig har använt sin solhatt från Morsan & jag i stort sett varje dag hela sommaren.  Den är sydd i ljust jeanstyg med rutigt fodertyg som går i blå och gröna nyanser. Solhatten är tvättad ett tiotal gånger sedan jag sydde den men än är den lika snygg! Bra när man får prova på att slita sina egna produkter och märker att de håller hög kvalité! :)

Även denna hatt är vändbar!















Solhatten är med på bus å lek..














På fiket..



















På stranden..













..i vagnen..









..å i bilen!



















Å om SOL-hatten varit på så mycket i sommar så måste det ju betyda att det varit vackert väder! Ingen idé å haka upp sej på de (få) regniga dagarna..

I nästa inlägg visar vi bilder på gardiner som Morsan sytt till ett par som bor på en mycket gammal gård! Fantastiskt mysigt ställe, inte missa!

Ha en fin dag, kram från Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar