15 augusti 2011

Ack Värmeland..

Jag vill absolut inte påstå att sommaren är slut, men vår "semester" i Värmland är över för den här sommaren. Det har varit finfina veckor med, grillning, små utflykter, konserter, kalas, bad och fika och viktigast av allt är att vi verkligen har fått tid att umgås med nära och kära! Sen har vi ju jobbat en del också, åsså har Morsan & jag förstås sytt allsköns grejer och skissat och planerat inför hösten! Tack till alla rara och speciellt stort tack till Morsan & Farsan för gästfriheten! :)

Sista helgen innan vi for hem besökte vi ""Huset på strand" i Årjäng, huset är ursprungligen en gammal skola där Ingegerd Skogström nu driver gårdsbutik och sommarcafé och i lokalen finns även utrymme för festligheter och utställningar. Måste dela med oss av en av Årjängs pärlor..

Välkomnande entré till glasverandan..




















Välkomna in..



















..till mysig miljö!



























































Mumsiga smörgåsar och en randig tekopp som genast blev min favorit!






































Utanför finns en otroligt vacker trägård, en oas..  Väl värt ett besök!



















Liten utflykt på gångavstånd från Mor & far där vi har bott delar av sommaren!



















Tillbaka i Göteborg har jag redan flera uppdrag. Det är beställt filtar, mössor, dreglisar m.m. i tyger som jag förhoppningsvis hittar i stan.. :) Morsan syr en hel del nytt, höstnytt! Bland beställningarna just nu finns hissgardiner, små skor, mammelucker samt lagning av en del plagg som blivit lite slitna m.m... Allt visas såklart i bloggen efterhand det blir klart och har levererats till kunderna!

Åsså måste vi ju visa denna vackra ängel från "Gittas glas" som bl.a. finns att köpa både i Huset på Strand och i Clarabutiken. Den här hänger i vår sy-ateljé hemma hos Morsan & Farsan, här fotad i solnedgången!

Visst är den fin?

 


















Värmland, och speciellt Årjäng, där vi befunnit oss mestadels av sommaren har en hel del att erbjuda. Åsså är ju naturen vacker så det förslår.. ;) Kanske att man ser det med lite nya ögon när man inte varit där på ett tag, jag gillar stället i alla fall! :)

Imorn kommer sommarens sista solhattar här i bloggen, resten sparar vi till nästa vår! För även om det är en go bit sommar kvar, kommer hösten fortare än vi anar!

Ha en fin augustidag, kram från Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar