21 januari 2011

Finfredag!

Swuusch! Så va det helt plötsligt fredag igen.. Å det här är minsann inte vilken vanlig fredag som helst, nej det är Morsans första LEDIGA.. Å Morsan ska va ledig varje fredag ända fram till sommarlovet! Japp, så är det bestämt!

Anledningen till detta är att ända sen Morsan & jag startade företaget för drygt ett år sedan så har det alltid varit lite "för mycke" att göra.. Det är väldigt kul att beställningarna ramlar in, men vi ska ju hinna sy dem också! Vi har en bok där vi skriver in alla beställningar och vi strävar alltid efter att den ska va någorlunda tom - alltså att alla beställningar ska vara färdigsydda och levererade inom visst många veckor efter att vi fått dem.. Men beställningsboken har inte varit tom en enda dag sen vi startade, så fr.o.m. idag är Morsan hemma och syr på fredagar!

Å både Morsan & jag är så otroligt glada över att det är så många, både från när och fjärran, som ger oss förtroendet att sy kläder, dopset, gardiner, necessärer och andra grejer av alla de slag! Å ännu gladare blir vi när våra kunder blir nöjda med grejerna, är ni nöjda är vi det också!!

Tänk vilken tur att vi va lite småmodiga och vågade ta steget, steget att starta eget! Affärsidén är ju i grunden enkel:  
Vi syr det ni vill ha - efter era mått och önskemål!
Kanske just därför det går så bra.. :)

Så nu är det dags att lägga i nästa växel, jobba lite mindre på "riktiga" jobbet och sy lite mer! Varmt välkomna med era beställningar!

Så vill jag skicka massa kramar till Morsan/mormor i Årjäng från oss i Göteborg! Ha en riktigt, riktigt fin fredag Mor!

Min fina Morsa, Farsa & Ludvig, augusti 2010.
















Clarabutiken som hade nyöppning igår har följande öppettider tills vidare:
Torsdag: 13 - 18
Fredag: 13 - 18
Lördag: 11 - 15

I kommande inlägg ska vi visa vimplar i rosa, rött, grått och vitt, dataväska, dop-set, m.m. m.m... Inte missa!

Ha en fin fredag! Kram från Morsan & jag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar