5 juni 2012

Hallå veckan som gick?

Vart tog du vägen? Sista praktikdagen, sista skoldagen för terminen, sista dagisdagen för sommaren, sommarlovs-middag med klassen, besök över helgen, planering inför denna veckans semester och snabbvisit till Värmland.. Ja så såg förra veckan ut för oss, kanske inte så konstigt att bloggen fick vänta!

Semester ja.. Alldeles strax beger vi oss mot Landvetter för att inta New York i en vecka, ska bli alldeles fantastiskt underbart på alla sätt å vis.. Å självklart är det dags för Morsan & jag  att inta staden med, så igår kväll sydde jag ett plagg i turbofart..

En blivande somrig långklänning kanske..?Självklart ska jag kika efter tyger när vi är på plats, kul å få med sig något ovanligt hem.. :) Å klänningen får ni se bilder på när vi är framme.. ;) 

Fest-och kalastemat fortsätter nästa vecka, för vi har massa kalasfina grejer kvar som vi gärna vill visa Er!

Just nu har Morsan sytt om och sytt in balklänningar inför veckans kommande student, viktigt att plaggen sitter perfekt! Matchande näsdukar till killarnas kostymer sys också på löpande band! Mobilfodral och necessärer ligger också i produktion och visas efterhand.. Inte missa!

Ha det riktigt bra, kram från Morsan & jag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar