13 juni 2012

New York!

Söndagsbrunch i New York..
Times Square..

En kopp Colombianskt kaffe..
Vid foten av Rockefeller Center..

 ..å utsikten från Top of the rock (260 m. högt!)!

Hoppas ni får en känsla av atmosfären..

En vecka i New York går verkligen snabbt! Å tur är väl det för shoppingen verkade aldrig ta slut och runt knuten fanns alltid nån ny spännande butik! Sevärdheterna var många så vi valde ut ett antal som vi kikade på. Utöver Frihetsgudinnan, Central Park, Times Square, American Museum of Natural History m.m., m.m.så finns det oändligt många människor, hus, broar m.m. att titta på.. För å inte tala om atmosfären, caféerna och restaurangerna. Underbart!


Morsan & jag gjorde ju också premiär i The Big Apple. I form av en mönstrad långklänning i "tub-variant" som jag  sydde kvällen innan vi for. Längs Manhattans avenyer mötte vi många snygga tjejer/kvinnor i långklänning eftersom det är lika modernt där som här. Å en tjej stannade till och fotade min klänning, så gissa om jag blev stolt! 

Jag i klänning från Morsan & jag framför en av de nya skyskraporna vid Ground Zero.  (Samma klänning syns på fika-bilden ovan).Närbilder på klänningen kommer så fort jag fotat den! Vi har haft en riktig toppensemester - men.. ack så skönt det är att komma hem. Borta bra men hemma bäst!

Imorgon kommer bilder på mina små tygfynd som jag fann i en liten tygbutik i Soho, sen ska vi ta upp kalastemat igen!! 

Ha det fint önskar Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar