9 juni 2011

Inte missa!

Ibland visar Morsan & jag favoriter i repris här i bloggen. Anledningen till det är att vi lägger ut så mycke grejer så vi ibland nästan inte minns vad vi visat tidigare.. Å om vi nästan glömmer det förstår vi ju om ni inte minns alla våra alster! Alla produkter som publicerats finns i högermarginalen av bloggen, dels finns alla blogginlägg i kronologisk ordning under "Bloggarkiv" och dels finns alla plagg och produkter samlade i respektive kategori under "Kategorier". Så missa inte att kika runt lite i de olika kategorierna om ni letar efter nåt speciellt..

Förra veckan visade vi flera av våra favoritshorts i repris, se inlägget HÄR! Å det tog inte särskilt länge förrän det plingade till i inkorgen! De randiga shortsen som såg ut så här va poppis..

Milo i sina randiga shorts!

Vi fick en beställning på ett par likadana shorts med matchande solhatt! Snarlika, men inte helt lika! För det är inte riktigt vår stil att massproducera! ;)

Shorts i vit och rödrandigt tyg med detaljer i ljust jeanstyg..













Midja med resår..


Fram på shortsen finns ett T. som i Theo..



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I sidorna sitter dekorativa silverknappar..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Shortsen bak..

























..med tjusig bakficka!




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
  
Matchande solhatt i samma tyger!




















Hela setet!


Theo kommer bli en riktigt sommarfin kille i sina nya kläder!!
Ha en fin torsdag, här åskar det för fullt! Kram från  Morsan & jag!

1 kommentar:

  1. ÅHH VAD FINT!!!! Ja han kommer bli så fin min Theo!! Hans mamma längtar efter kläderna, hon var tvungen ut o köpa en tenniströja idag som han kan ha till..
    Häls Sandra, Theos mamma

    SvaraRadera