14 september 2010

Vardagsfin och kalassnygg!

Hur kan sommaren ta slut så otroligt fort varenda år!? Det är som om sommaren går mycke fortare än de andra årstiderna.. Den här sommaren sydde Morsan & jag så mycket så det blev bara några ynka dagar på stranden för oss och några få bad för Morsan & inte ett endaste för mej.. Sen va väl vädret kanske inte det allra bästa för att ligga på stranden den här sommaren heller..

I vilket fall slog det mej att nu är det höst på riktigt när jag och Ludvig va ute och gick i det vackra höstvädret igår. Trottoaren va nämligen täckt av gula löv, så vackert så så vackert.. Idag är det dock en helt annan typ av höstväder här i Göteborg. Det regnar från alla håll - samtidigt!

Att sommaren är slut innebär i alla fall att det är dags för skol- och dagisstart. Egentligen ganska härligt att komma tillbaka till vardagen igen, skönt med rutiner! Morsan & jag har sytt en snygg outfit som passar perfekt när dagis eller skola drar igång. Jättefin tunika i mörkt jeanstyg med rutiga detaljer i grönt och matchande byxor i samma tyger.

Tunika och byxa kan användas ihop och är vardagsfint på dagis och skola. Tunikan kan användas som klänning till strumpbyxor och blir då kalassnyggt på fest! Byxorna kan också användas för sej till toppar av alla de slag!

Fram..


















Tunika med rutiga detaljer..















































Söt blomma på bröstet..















Bak..



































Fint med en knapp i nacken..













Byxor med resår och rutiga detaljer i midja och benslut..













Härligt med höst som sagt! Å lika bra å trotsa vädergudarna och bege sej ut på promenad i regnet!
Ha det gott alla! Kram från Morsan & jag!

2 kommentarer:

  1. Supersnyggt! Vad är det för storlek på setet?

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Jolin!
    Byxorna i setet är i ca 3år, men klänningen som blir en tunika kan ha storlek 3-5 år beroende på längd o "grovlek". Givetvis syr vi upp i önskad storlek..Kram Sonia/Morsan&jag

    SvaraRadera