30 november 2013

Att få, att ge och att unna sig lite granna..

I morgon är det första advent och vi går en mysig tid till mötes. Vi har bestämt oss för lite färre julklappar i år då vi alla har vad vi behöver och lite till. Klart vi ska visa varandra uppskattning med julklappar, men att även skänka en slant till välgörenhet eller lämna en julklapp till t.ex. stadsmissionen känns också betydelsefullt.. :)

Å ett tjusigt julplagg eller två får man väl ändå önska sig och unna sig? Ljuvlig klänning som passar till luciafest, julafton och nyårsparty och som sedan kan användas till vardag och fest under hela 2014. Morsan & jag tror även att en sån här blåsa kan bli en fin julklapp om si sådär 30 år när den plockas fram till nästa generation, vem vet?

Prickig klänning med blommigt motveck och stor rosett mitt fram i strl 74/80.


Knappar i ryggen.
Just den här klänningen kostar 425 kr, sys så klart i färger/tyger/mönster och storlek efter era önskemål. Prisuppgift fås vid förfrågan och vi skickar gärna tygförslag via mms eller mail. Dockan som visar klänningen på översta bilden är "för stor", klänningen är knälång på ett barn i rätt storlek.

Vi syr även klänningar i vuxenstorlek, välkommen med era förfrågningar. I dagarna har morsan skräddarsytt en riktig blåsa till J. helt efter hennes önskemål. Den visar vi i bloggen längre fram!

Ha en fin dag, önskar Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar