3 november 2013

Sista paret ut!

Morsan & jag efterfrågade människor som vill göra reklam för oss genom att bära våra fina mössor och jisses vilket stort genomslag vi fick! Över 4000 personer såg inlägget på Facebook, 156 personer erbjöd sig att delta, många gillade och till och med i dag har vi delat ut 13 mössor från Sydafrika i syd till Island i nord, till Norge samt över stora delar av Sverige! Inte så illa va?

Så idag ska vi ge bort mössa nummer 12 och 13 och de sista mössorna går till:

Izzi Moberg Då hoppas jag att syskonen Selma 3 år och Sixten nyss fyllda 5 år får varsin mössa! Så att era fina mössor får synas även i Småland. De är dessutom stammisar på Astrid Lindgrens Värld där barnfamiljerna flockas så där visas mössorna upp för många!

Motivering: Fint av dig att tänka på dina vänner i Småland och perfekt med mössor som får besöka Astrid Lindgrens värd!"

Sixtens fina mössa i "byggarbetsplats"-mönstrat trikåtyg med en mörkblå jeanstut på toppen i pösig modell.

Selmas tjusiga mössa med cirkus-mönster och en prickig tut och rosett också den i pösig modell!Tusen tack till Er alla som ville göra reklam för oss, det gör oss så glada! Nu kunde vi ju tyvärr inte dela ut mössor till alla,  men som tack för visat intresse erbjuder vi alla som gillade eller erbjöd sig att bära en morsan & jag-mössa på Facebook att köpa en mössa för 100 kr under hela november månad. Gäller nybeställningar från och med i dag och hela månaden!

Fler kampanjer, utlottningar m.m. kommer längre fram och i veckan som kommer visar Morsan & jag ett urval av de 30-tal nya tyger som vi har beställt! Följ oss i bloggen och på Facebook så ser ni tygerna! Först till kvarn..

För att beställa kan ni kontakta oss via mail: morsanochjag@live.se så mailar vi tygförslag och modellförslag till Er efter era önskemål innan ni bestämmer Er. Mössorna betalas via vårt bankgirokonto och så fort pengarna finns på vårt konto skickas de per post eller så kan de hämtas hos oss i Årjäng eller i Göteborg. Hämtar ni mössorna själva kan ni självklart även betala kontant.

Stor kram på Er från Morsan & jag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar