4 december 2013

Julklappstips!

Morsan & jag syr ju just nu mössor och andra barngrejer i stor omfattning, men glöm inte bort alla andra trevligheter som finns hos oss!

Som våra vetepåsar t.ex. de värmer gott på smärtande och stela områden, kan lindra mensvärk, växtvärk och träningsvärk. Vetepåsen värms i micron och kom ihåg att kontrollera att vetepåsen inte är för varm innan den läggs mot huden, speciellt om den ska användas av barn.

Vetepåsarna finns i en rad modeller och vill du ha en annan modell så försöker vi fixa det efter dina önskemål!

Raka vetepåsar i olika tyger, med fack som håller vetekornen på plats. Alla vetepåsar kan fås med ett tvättbart fodral så att vetepåsen håller sig fräsch längre.


Vetepåsarna kan även fås med knytband så att de kan fästas på höften.Skönt med värme vid mensvärk eller vid molvärk vid graviditet.


Våra T-påsar täcker ett större område och kan även de fås med ett tvättbart fodral.


Små vetepåsar passar att lägga under barnens täcke vid läggdags eller i barnvagnen en kall promenad. Funkar även att värma lite granna och lindra vid öronsmärta. Skön att hålla i händerna för den som lider av ledvärk. Kan fås i olika storlekar och modeller.För den som är mycket frusen om händerna eller har svårt "att tina upp" efter att de har varit ute i kylan finns vetepåsar att stoppa händerna i..

..och även en modell som ser ut som ett par tofflor att stoppa fötterna i. Ljuvligt efter skidturen eller skridskoåkandet en kall dag.
Vi visar fler julklappstips inom kort! Ha en fin dag önskar Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar