7 maj 2012

Ny vecka, nya möjligheter..

..å en ny necessär! Den här uppiggande necessären med tillhörande förvaringsbunke från Morsan & jag gav C. bort till en vän. Härligt med mönster!

Necessär i cremevit med stora svarta prickar på och foder i mörkrött med små stjärnor. 

Insidan....med fack för olika små ting!

Förvaringsbunke i samma storprickiga tyg men med ett randigt innertyg!


Även förvaringsbunken har innerfack för förvaring!Hos oss funkar det så att man kan välja tyger, mönster och färger på de produkter man vill ha. Man kanske gillar modellen på t.ex. en necessär, tyget på en annan, spetsen på en tredje och storlek på den fjärde! Maila oss så gör vi så gott vi kan för att sy just en sådan produkt som du vill ha.. Gillar du inte just de tyger vi föreslår så letar vi upp andra eller så syr vi av det tyg du redan köpt.. Och om du mot förmodan inte skulle gilla några tygförslag alls så ger vi oss ut på tygjakt eller så får du återkomma senare igen.. Vi har inget köptvång förrän vi är överens om tyg, modell och pris!

Ha en fin måndag önskar Morsan & jag!

3 kommentarer:

 1. Hanna honneyc@hotmail.com9 maj 2012 15:39

  Vilka fina saker ni gör!

  Jag blev när jag såg det fina tyget med stjärnor sugen på att beställa några förvaringsbunkar i olika storlekar att ha vid skötbordet. Även en matchande necessär att ha små flaskor i. Har ni tyger i så kallad "marin stil"?

  Vad ligger priserna på?

  SvaraRadera
 2. Hej där Hanna!
  Så kul att du gillar våra grejer!

  Vi har liknande tyger i marin stil. Bl.a. ett röd och naturvit-randigt tyg, ett tyg med marinblått med vita stjärnor och ett marinblått och naturvit-randigt. Priserna beror på vilka tyger du väljer och såklart på storleken. Vi mailar gärna tygförslag och prisuppgift om du vill, så kan du fundera å saken! :)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hanna - honneyc@hotmail.com28 maj 2012 21:10

   Ja, jag vore glad om ni ville göra det. Toppen!

   Väntar även en bebis i dagarna och det vore roligt att beställa ngt set som matchar bebis och storebror som blir två i augusti!

   Radera