15 april 2011

Blåsippan ute i backarna står..

Å "i backarna" får blåsippan vackert stå å förgylla dagen för alla som går förbi denna fina fredag! Härligt med vårblommor! :) Hos oss står en bukett med vackra ranunkler i köksfönstret, de har vi fått av våra kära grannar som tack för hjälpen med en liten grej! Tack för det! :)

































Idag visar vi chokladbruna manchesterbyxor med ljusblå muddar och namn i rutigt! Extra kul å ha namnet bak på sina byxor när man börjar stå och gå själv, då syns det ju tydligare än när man ligger ner! Å sen är det ju liksom en fördel om man är lite större för namnet ska ju få plats också!! ;)

Självklart syr vi personliga grejer som namn på små byxor också, men då kanske första bokstaven i namnet på en ficka passar bättre.. Valet är ditt! :)

När familjen J, D och sonen L skulle ge bort en julklapp till lille Alve, föll valet på ovannämnda tygkombination! Å jag  måste säga att de har väldigt bra smak i den där familjen, för uuu va snygga byxorna blev! Det rutiga tyget är en av mina absoluta favoriter, gör sej himla bra till de andra färgerna!

Alve som fyller ett år nu i april har numera ett par byxor att växa i länge länge!

Litet råkiga bilder idag, men färgerna syns förhoppningsvis bättre på närbilderna!

Byxa fram..




















 ..och bak..



















..med namnet i rutigt!















Ha nu en riktig fin helg allihop, vi gör oss redo för en extra mysig helg med besök från kära Mor/Mormor, men ni känner henne väl bäst som Morsan! ;)

Kram!

2 kommentarer:

  1. Jättefina byxor!
    Kul idé med namnet bak på dem!

    Ha en skön fredag, kram Maria

    SvaraRadera
  2. Hallå där!
    Ja, vi har sytt ett helt gäng med byxor med namn eller bokstav på! Blir personligt å jättefint! :) Hoppas helgen varit fin!
    kram från oss!

    SvaraRadera