7 februari 2013

Till minsta bebben..

Den här är finurlig.
En filt att ligga på på golvet, en filt att ha över sig i vagnen, en overall eller en åkpåse att ha på sig i babyskyddet eller i barnvagnen - i ett!

Morsan har sytt ett flertal filtar med fleece på ena sidan och mjuk skön trikå på andra sidan. Hål för bältet i babyskyddet gör att den kan användas istället för en tunn overall. Perfekt när man inte vill väcka en sovande bebis genom att klä på kläder eller ta av bebisen när man ska en snabbvisit till affären eller liknande.

Obs! Filten ersätter inte ett vinterplagg  utan är tänkt som en värmande/skyddande filt utöver barnens vanliga kläder! :)

Morsan har sytt ett helt gäng, här kommer den första, sytt i marinblå fleece med vita stjärnor på ena sidan och blå och vitrrandig trikå på den andra sidan. Hål i filten gör det möjligt att sätta filten under barnet i babyskyddet och trä bältena igenom filten.Pläden viks runt barnet enligt nedan och genom ett band i toppen av filten som dras åt bildas en skyddande luva över barnets huvud.

Knapp och snörstopp kan liksom filten fås i valfria färger!

En bra filt med många användningsområden. En perfekt present till bebisar som föds under senvintern eller våren och kan användas i babyskyddet ända till och med hösten. Filtarna finns i Clarabutiken, varmt välkomna att besöka oss där eller kontakta oss via mail eller telefon!

Ha det bra, kram fråm Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar