12 mars 2012

Kalla händer - varmt hjärta!

I går söndag var det vackert väder här i Göteborg med 8 plusgrader i skuggan. Vi gräddade våfflor och gick till lekparken. Gungade, lekte och åt våfflor med sylt och glass. Dock borde man lära sig efter några år i Göteborg att det alltid blåser här, och med vinden blåser plusgraderna bort!!

Våffelpicknick - mumsigt men kallt!Så efter en lång stund ute i friska luften va vi ganska kalla när det va dags att gå in i värmen. Skönt å bli varm igen.

En del personer är tyvärr ständigt kalla, å då speciellt om händer och fötter. Det kan bero på dålig cirkulation, sjukdomstillstånd eller att man helt enkelt är en "fryslort". Morsan & jag har fått en beställning på vetepåsar till händerna.

Tidigare har vi ju sytt sånna här sköningar till FÖTTERNA, men nu har Morsan också sytt ett par för den som behöver värma sina händer!

Vetepåsar i rött linnetyg som passar för händerna. Ljuvligt varma och sköna!

Fack att stoppa händerna i!


Vetepåsarna värms i mikrovågsugnen på full effekt i ca 2 - 4 minuter tillsammans med ett glas vatten. Vattenångan förhindrar att vetekornen rostas inuti påsen. Obs! Kontrollera hur varm påsen är innan den används, speciellt till de med nedsatt känsel eller till barn - så de inte bränner sig!

Fler vetepåsar i andra modeller från Morsan & jag hittar ni i högermarginalen, klicka på "Vetepåsar"!

Ha en bra dag kram från Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar