25 februari 2011

Ordning å reda..

..löning på fredag! =) Å finns det nåt skönare än å ta helgen i ett hem där det är ordning å reda?
 
Jag brukade va en riktig städgalning och vi va helt överens om att barnet som skulle komma inte skulle överösas med leksaker som bara låg å drällde. Men nu märker jag redan hur leksakerna på nåt konstigt sätt förökar sej å sprider sej över golven i alla rum! Å Ludvig är bara 6 månader.. Undrar hur det ska bli om några år!? Nej så här kan det inte fortsätta!

Ida har tre barn hemma och antagligen minst tre gånger så mycke leksaker som oss! Hon  kom med en beställning på en mycket smart lekmatta och förvaringspåse i ett! Idas barn ska ha mattan till sitt lego.

Legomatta i mörkblått slitstarkt tyg..














Mattan är enfärgad på "leksidan" för att legot ska synas bra! Utsidan är sydd i ett multifärgat tyg som ser ut som ett lapptäcke.















Sätt igång i lek!! =)
















Dra sedan enkelt ihop mattan med snöret som löper runt hela mattan och vips blir den en snygg förvaringspåse för lego eller andra leksaker som enkelt kan hängas upp!


















Sånna här lösningar underlättar för både stora och små och kan användas till alla typer av leksaker. Mattan är vadderad och skön att sitta eller ligga på när man leker! Mattan kan sys i valfri storlek!

Morsan & jag har ett litet i-landsproblem, å det gäller publiceringen av våra grejer! Vi har så mycke vi vill visa så ibland blir bilder liggande ett tag innan de visas! Men ha tålamod, förr eller senare kommer de att visas här!

Ha en finfin fredag! Kram från Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar