28 mars 2014

Polis, polis potatisgris..

I dag har jag sytt det här setet efter att Ludvig påpekade att jag BARA syr mössor till ALLA andra och att hans mössa faktiskt är JÄTTEGAMMAL! Å han har helt rätt, han använder samma mössor från Morsan & jag som han hade när han va både ett å två år.. Bra tygkvalitet och bra modeller som håller många säsonger!

Vändbar mössa i ljusblått med "tjuv och polis"-mönster på ena sidan och brun och vitrandigt på andra. Klicka på bilderna för att se mönstret tydligare!
Nöjd och glad kille som har spenderat eftermiddagen i Trädgårdsföreningens lekpark efterföljt av årets första utefika med mamma å pappa i solväggen. Dagens höjdpunkt!

Vi har tagit in en mängd härliga mönstrade trikåtyger med matchande ränder och prickar i bl.a. gult, rött, blått, orange, brunt och cerise! Mindre partier av samtliga så först till kvarn!

Våra scarfer kan fås vändbara med trikåtyg på båda sidor eller med trikåtyg på ena sidan och fleecetyg eller plastad frotté (dreglis) på baksidan. Tygerna passar också utmärkt till tights/byxor.

Ha en fin fredag önskar Morsan & jag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar