18 oktober 2013

Solsemester & höstmössa!

Morsan & jag med trevligt sällskap har spenderat en vecka i solen. Vi har fyllt på med sol, fräknar och energi, umgåtts mycket och samlat på oss ännu ett fint gemensamt minne!

Cypern, 2013.
Dock funkade inte bloggen när vi loggade in via hotellets internet - så med viss fördröjning kommer här vinnare nummer två av mössa från Morsan & jag:

Theresa Thunberg Carl 8 månader (snart) Alma 6 år och Max 8 år. Västerås. Vi 
skulle älska att göra reklam för dig, mössor är skitkul!

Motivering: Självklart måste en mössa från Morsan & jag åka till Västerås, speciellt om den som får den skulle älska att göra reklam för oss och dessutom tycker det är skitkul med mössor!

Den här fina randiga mössan i vitt och grått med blåprickiga detaljer kommer till Er och den kommer passa fint till Carl snart 8 månader!


Vår efterlysning har fått stort genomslag och det är vi så himla glada för! Minst tio "glädjespridare" har vi valt ut, kanske blir det några fler! Dessa presenteras här i bloggen och på facebook! Dessutom filar vi på ett trevligt erbjudande till alla som erbjöd sig och ville ställa upp! Återkommer med detta inom kort, inte missa!

Ni som får en mössa får gärna maila en bild till oss med mössan på så lägger vi den i bloggen om ni tillåter detta! (Detta är helt och hållet frivilligt, så klart!) 

Ha det gott önskar Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar