7 juli 2013

Till salu!

Det är nåt konstigt med att sälja sin lägenhet. Måla, fixa å dona. Pynta och göra fint. Gå hemifrån och veta att människor ska kika in och förhoppningsvis gilla lägenheten såpass mycket att de vill köpa den. Spännande men samtidigt vemodigt då man trivs så gott och har många fina minnen från just den platsen. Vår lägenhet såldes för ca en månad sedan och inför det sydde Morsan & jag bland annat nya kuddar till soffan!

Fotografen kom och fotade lägenheten, bilderna blev toppen!Kuddar i varierande storlekar från Morsan & jag!  Den mönstrade kudden längst fram är sydd i tyget HERBARIUM av Stig Lindberg.Den bakre kudden, som är sydd i ett smalrandigt vitt och blått tyg har vi visat i bloggen förr, den ser ni HÄR. Den främre kudden är sydd av en kabelstickad pläd.Genom att köpa två likadana plädar så kunde Morsan sy en matchande kudde i samma material som pläden på soffan..En nejlika i vas och äpplen på fat gjorde nog susen för försäljningen.. ;)Nästa helg får vi tillgång till den nya lägenheten och där är det också en hel del som ska fixas, visar bilder på det som är sytt så småningom!

Kuddar från Morsan & jag kan fås i valfria modeller och tyger och vi har ett stort lager med tyger. Har du ett eget tyg så syr vi självklart kuddar av det också! Kuddar är ett lätt sätt att förändra/förnya! Vi syr kuddar som passar i soffan, på kökssoffan, i hammocken eller på verandan, nya kuddar till båten, husvagnen, balkongen eller till barnvagnen.

Ha en fin dag, önskar Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar