26 januari 2013

Isiga vindar & fotvärmare!

Tillbaka i Götet efter en vecka i Värmland. Värmland bjöd på trevliga människor, skratt, fika och god mat, solsken och.. minus 20 grader! I Göteborg möttes vi av en efterlängtad sambo/pappa som stod och huttrade på perrongen för här i Göteborg är det också minusgrader i kombination med isiga vindar från havet. Huu!

Vintern är vacker men när man känner hur man fryser så att nästippen är på väg att ramla av och tårna har domnat bort, då längtar man allt lite efter våren..

I väntan på vår kan du värma fötterna i de här supersmarta vetevärmarna för fötterna. Värm dem i micron till önskad temperatur, sätt dig gott till rätta i soffan och gå från bottfryst till behagligt varm på ett kick!Vetevärmarna är inte avsedda att gå i.

Morsan & jag  har VETEPÅSAR i flera olika modeller och har du önskemål om nån speciell modell så hjälper vi gärna till att sy.

Under veckan har Morsan & jag skissat och omsorgsfullt valt tyger för kommande plagg som ska sys. Ni kanske kan förstå känslan.. typ: grejer som kommer bli så söta så man helst inte vill sälja dem.. ;)

Ha en riktigt fin lördag, stor kram från Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar