22 augusti 2012

Tygjakt..

Morsan & jag är ständigt på tygjakt. Vi letar liksom "passivt men aktivt" var än vi befinner oss här i världen. Plötsligt dyker  det upp något tjusigt som vi köper med oss hem å vårt tyglager är numera ganska imponerande. Igår när vi skulle cykla till en ny lekpark stannade vi till vid en liten tygaffär. De hade en massa fina tyger och jag föll för följande som nu ligger nytvättade i förrådet..

Nya tyger hos oss..



















Smalrandigt tyg som t.ex. passar till små gubb-byxor med tillhörande väst eller klassisk gammaldags klänning med spetsar, rosetter och vita knappar..



















Turkost bomullstyg med ceriserosa prickar. Jag tänker mig söta byxor, kanske övre eller nedre delen på en klänning, en tunika, eller detaljer på ett par byxor eller en blomma/stjärna/hjärta på en mössa.. 



















Rosa linnetyg. Linnetyg funkar till hur mycket som helst. Ett lite "hårdare" linnetyg passar till vetepåsar, kudde, hissgardiner eller gardinlängder..  Det här linnetyget är mjukt och behagligt, det passar till klänningar, byxor, bebissängkläder.. (Färgen är mer verklighetstrogen på den översta bilden!)



















Svart manchestertyg med mönster i flera färger. Lite attityd. En enkel klänning eller byxor. Ett set med tunika och byxor eller en fin kjol. Plaggen kan matchas till strumpbyxor och toppar i massa färger!



















Tunt, mycket mjukt "jeanstyg". Passar till byxor eller klänningar till de allra minsta bebisarna. Jätteskönt och svalt mot kroppen!



















Rosa tyg med små vita prickar.  Morsan & jag gillar prickar.. (Färgen är mer verklighetstrogen på den översta bilden!)



















Som vanligt har vi bara köpt en mindre bit av tygerna, så det är först till kvarn som gäller.
Skicka förfrågan till oss så skickar vi alltid prisuppgift innan ni behöver bestämma Er!

Idag är det skolstarts-luft här i stan, klart och härligt!

Ha det bra, kram från Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar