12 november 2010

Fredagsgymnastik..

Ludvig kör lite morgongympa så här inför helgen! Hans mor har nämligen lärt honom att det alltid är bra att röra lite på sej. Ja, liksom hålla igång och försöka hålla formen. Ludvig håller absolut formen - formen av en väldigt rund å go bebbe. (Han har till och med lagt till med små goa gosse-valkar BAK i knävecken..).

Idag gymnastiserar han iförd sina sköna jeans från Morsan & jag! Rymlig modell men ändå med bra passform! Han kombinerar enmans-brottning, simtag, nån typ av liggande karate och allmänt sprattel i sin mammas och pappas säng. Kan tilläggas att han inte rör sej en enda centimeter i nån enda riktning, men han har väldigt skoj å det är ju det som är huvudsaken.

Brottning?


















Simtag?


















Karate?


Allmänt sprattel..

Åsså lite simning igen..



Efter ett intensivt träningspass ber han om att få bli vänd på, åsså säger han på sitt eget lilla gurgel-språk att nu mamma, nu är det väl ändå dags för en gossig kram-paus? Å vem kan väl säga nej till nåt sånt..? Pauserna är så goa så de varar mycke längre än själva träningspassen. Men precis lika glad är jag för det..

Definitivt dags för kram-paus!


















De här snygga jeansen har visats tidigare i inlägget "Byxor till lilla någon".. Se inlägget här !

Må så gott!
Kram från Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar